Language: NL or EN
Mode: PC, Tablet, Mobile or TV
natuurspoor.nl, a site about nature and much more!
Send messageGuestbookLinks RSS button

Natuurspoor

Foto's
Nieuws
Links
Rodelijst
Wandelen

Meest gelezen onderwerpen:
Gastenboek lezen...
Nieuws 2002-2004...
Nieuws 2007...
Nieuws 2008...
Nieuws 2010...
Nieuws 2009...
Nieuws 2011...
Nieuws 2006...
Nieuws 2005...
Schrijf in het gastenboek...

OS=
Browser=
IP adres= 3.239.236.140
Bezoekers= 335222     Meer ...
(Vanaf 08-08-2010)

Country information of visitors, 11 jan 2021 till 17 jan 2021

Over natuursporen in het algemeen
en Almere in het bijzonder

Gewone Bijenorchis Natuurspoor geeft informatie over de bijzondere natuur om ons heen. Wil je persoonlijk kennismaken met de natuur, kijk dan eens bij wandelen in de natuur. Wil je plaatjes kijken of de natuur in bijvoorbeeld Almere of wil je iets weten over de beschermde natuur in Almere, kijk dan eens bij de Projectgroep Rodelijst.

Natuurspoor is ontstaan uit activiteiten om beschermde natuur onder de aandacht te brengen van de politiek en de burger. De basis van natuurspoor is gelegd door de Projectgroep Rodelijst. De Projectgroep Rodelijst is in 2001 gevormd toen de vraag opkwam of beschermde natuur in Almere nog wel beschermd was? Na vele jaren is er eigenlijk niks veranderd en het antwoord is helaas nog steeds geen ja geworden. De Projectgroep heeft zich als doel gesteld om de beschermde natuur te handhaven dan wel de kansen voor de beschermde natuur te verhogen. De Projectgroep Rodelijst bestaat uit een groep vrijwilligers die willen werken aan het behoud van de beschermde natuur om hen heen.

Ge´nteresseerd in de folder 'Orchideeën in Almere', ga dan naar de pagina Folder Orchideeën in Almere.

Natuurspoor heeft in de Nederlandse taal verschillende betekenissen. De meest voor de handliggende betekenis is het zien van een spoor in de natuurlijke omgeving. Een spoor kan van alles zijn, van pootafdruk tot een afgebroken takje. Een andere betekenis van natuurspoor is een natuurgebied, bijvoorbeeld een oever langs het water waarop de natuur binnen zekere grenzen zijn gang mag gaan.

Back to the beginning? Click here.


Send messageGuestbookLinks RSS button